Svaki čovek zaslužuje da se u svom domu oseća kao kralj

Prostor u kojem svakodnevno boravite je odraz vaše ličnosti, vaše utočište i vaša inspiracija. Mi verujemo da je svaki od naših klijenata poseban i da zaslužuje najbolje. Zbog toga smo dizajnirali posebna rešenja za oplemenjivanje prostora različitim vrstama prirodnog kamena koja mogu svaki prostor učiniti jedinstveno vašim.

Inspiracija bazeni - kn stone prirodni kamen

Gde kupiti

Inspiracija fasada - kn stone prirodni kamen
Inspiracija kupatilo - kn stone prirodni kamen
Inspiracija kupatilo - kn stone prirodni kamen

KN Stone proizvodi izrađeni su od različitih vrsta plemenitog kamena i mogu se koristiti za oblaganje velikih površina, a posebno su atraktivni kada se koriste kao detalji, u kombinaciji sa drugim materijalima.
Upotrebljivost proizvoda, plemenitost kamena kao materijala i lepota dizajna učinili su brend jedinstvenim na tržištu a mogućnost prilagođavanja velikim ili manjim površinama čini da KN Stone proizvodi budu dostupni svima koji požele da svoj prostor učine drugačijim i originalnim.

Vrhunski kvalitet

Proizvod životnog stila po meri

Kamen poseduje neprolaznu lepotu i zato je od davnina korišćen u arhitekturi kao znak moći i statusa graditelja. Uz pomoć KN Stone proizvoda, sada ste u mogućnosti da deo ove estetike unesete u svoj prostor.